Supa de rata

de ianculubita in Rata, 17 Feb 2013 | 23121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1tacam de la rata
  • legume pentru supa(ceapa,morcov,telina,pastarnac)
  • cateva boabe de piper
  • 1ou
  • sare
  • faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rata:

Scoatem tacamul de la rata,spalat bine,il punem la fiert in apa rece cu 1lingura de sare;dupa ce a iesit toata spuma la suprafata,aruncam apa,spalam tacamul si-l punem din nou la fiert cu toate legumele,sare si boabele de piper(eu asa fac);o lasam sa fiarba incet si acoperit 1h;in acest timp facem taiteiii din ou,un praf de sare si faina;

Dupa ce a fiert rata,strecuram totul,punem din nou supa la fiert,cand incepe sa clocoteasca,adaugam taiteiii iar cand s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,mai condimentam daca e cazul,oprim focul se servim supa cu verdeata deasupra.

TIPS-URI

1

dupa preferinta,tacamul se poate servi rasol cu mujdei si bineinteles mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza cu piept de rata